
- 4 yemek kaşığı yumuşak margarin
- 1/2 su bardağı toz şeker
- 2 tane yumurta
- 1.5 su bardağı un
- 1 paket vanilya
- 1/2 su bardağı hindistancevizi
- 80 gr lık bitter çikolata

Margarin ve toz şekeri bir kaba alıp mikserle kabarıncaya kadar çırpın.Yumurtaları ekleyip tekrar çırpın.Un ve vanilyayı ekleyip karıştırın.
Fırın tepsisini yağlayın.Karışımısıkma torbasına doldurun.Yuvarlak şekiller vererek aralıklarla sıkın.Üzerlerine hindistancevizi serpin.Önceden ısıtılmış 180 derece fırında 15 dakika pişirin.Bu arada bitter çikolatayı benmari usulü eritin.Landüşeleri fırından çıkartıp ılınmalarını bekleyin.Ilındıktan sonra iki adet landüşenin arasına erittiğiniz çikolatadan sürün.Çikolatanın donmasını bekleyip servis yapın.Afiyet olsun

6 yorum:
Pastane kurabiyesi gibi olmuş. Ellerinize sağlık, hayırlı kandiller..
Hülya
GUL BAHCESINE GIRENLER GUL OLMASADA GUL KOKARLAR, KAINATIN EN GUZEL GULUNUN KOKUSU UZERINIZDE OLSUN.KADIR GECENIZ MUBAREK OLSUN.
Teşekkür ederim misketlimonu size de hayırlı kandiller
hilalinmutfaği ne güzel söylemişsin ağzına sağlık sizin de kadir geceniz mübarek olsun..
harika görünüyor
ellerine saglik,
DERTLERIMIZ KUM TANESI KADAR KUCUK, SEVINCLERIMIZ NISAN YAGMURLARI KADAR BOL OLSUN. BU MUBAREK GUNDE SIZINDE HEYBENIZ SEVAPLA DOLSUN. DUALARINIZ KABUL OLSUN.
Merhaba Alime,
Ellerine sağlık.Ne güzel görünüyorlar.
Sevgiler*
Yorum Gönder