Malzemeler:
- 1 tane karnıbahar
- 1-2 yumurta
- 1 su bardağı galeta unu
- 1 su bardağı un
- tuz isteğe göre baharat
- Kızartmak için sıvıyağ
- üzeri için yoğurt sarımsak
Yapılışı:
Karnıbaharları parçalara ayırın ve yıkayın.Tencerede çok fazla yumuşamamak kaydıyla haşlayın.Yumurtaları bir kapta çırpın.Soğuyan karnıbaharları önce una bulayın sonra yumurtaya sonra da galeta ununa bulayın.Kızgın yağda altın rengi oluncaya kadar kızartın.Üzerine dilerseniz sarımsaklı yoğurt döküp servis yapabilirsiniz.Afiyet olsun..
6 yorum:
Canım en sevdiğim sebzelerin başında geliyor ellerine sağlık....
kış gelsede onu yesem diye bekliyorum o derece seviyorumm ellerinize sağlıkk
eline sağlık canım. çok severim bizdede babamız yemedi ama oda yedi. ;)
kızartmasını hiç yemedim, görüntü enfes, ellerine sağlık arkadaşım.....
goruntusu bile yetiyor beni ye diyor gece gece cok canim cekti ellerine saglik...
ETKİNLİĞİMİZE BUYRUN
GÖNDEREN: http://gelibolu17-midedenkalbe.blogspot.com/
53. PORSELEN DEMLİK ÇAY SAATİ ETKİNLİĞİNİN EV SAHİBİYİM
SEVGİLİ ARKADAŞLARIM;
http://porselendemlik.blogcu.com
http://gelibolu17.blogspot.com/
tarafından hazırlanmış olan porselen demlik çay saati için
1 ŞUBAT 2010-15 ŞUBAT 2010
TARİHLERİ ARASINDA
http://gelibolu17-midedenkalbe.blogspot.com/
YANİ BEN YAPACAĞIM.
SİZ SEVGİLİ ARKADAŞLARIMI VE KATILMAK İSTEYEN HERKESİ ETKİNLİĞİMİZE DAVET EDİYORUM!!!
TARİFLERİNİZİ HAZIRLAYARAK.
VE TARİFİNİZE
"PORSELEN DEMLİK ÇAY SAATİ 53.HAFTA "
BAŞLIĞINI YAZARAK SAYFANIZDA YAYINLAMANIZI VE BANA YORUM BIRAKMANIZI RİCA EDİYORUM.SENİ VE BU YAZIYI OKUYAN HERKESİ ETKİNLİĞİMİZE DAVET EDİYORUM ETKİNLİĞİMİZE İSTEDİĞİNİZ KADAR TARİFLE KATILABİLİRSİNİZ ŞİMDİDEN KATILIMCI ARKADAŞLARIMA ÇOK TEŞEKKÜR EDİYORUM.
ETKİNLİĞİMİZE YEMEK GÖNDERİLMEMESİNİ RİCA EDİYORUM.
LÜTFEN ÇAYIN YANINDA VERİLECEK TARİFLER OLMASINA DİKKAT EDELİM.
ETKİNLİKTE EV SAHİBESİ OLMAK İSTEYEN ARKADAŞLAR LÜTFEN
http://gelibolu17.blogspot.com
ARKADAŞIMIZA YORUM BIRAKSINLAR...
SEVGİLER
Yorum Gönder